Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!

Rozvoz poledního menu je pozastaven!!!

Informace o alergenech žádejte u obsluhy.

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1 – 149,- / 2 – 154,- / 3 – 159,-

Take-away 5,-/kus


Týdenní nabídka: Kuřecí Biriyani – výrazný rýžový pilaf z basmati rýže s kuřecími kousky, kořeněný kardamomem, skořicí, zázvorem a chilli; jogurt (laktóza v příloze)…………. 180,-




pondělí 20. května

ČESNEČKA S BRAMBORY A VEJCEM (lepek)

  1. Kadai paneer – kousky domácího indického sýra paneer v jemně pikantní omáčce s tříbarevnou paprikou; rýže basmati (laktóza)
  2. Chicken Aloo gobi – oblíbený indický pokrm z brambor a květáku s kuřecími kousky; rýže basmati
  3. Kuřecí kapsa plněná mozzarellou a rajčaty; sýrová omáčka, americké brambory, zeleninový salátek (laktóza)

úterý 21. května

ŽAMPIÓNOVÝ KRÉM (lepek, laktóza)

  1. Smažený květák v trojobalu; vařené brambory, Tatarská omáčka (lepek, laktóza v příloze)
  2. Kuřecí Jalfrezi – kuřecí kousky v jemně pikantní omáčce s tříbarevnou paprikou; rýže basmati
  3. Hovězí lasagne – těstoviny proložené mletým hovězím masem a zapečené bešamelem; zeleninový salátek (lepek, laktóza)

středa 22. května

KUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU (lepek)

  1. Falafelová rolka – cizrnové karbanátky falafel spolu se zeleninou a vejcem zabalené v pšeničné tortille; zeleninový salátek (lepek)
  2. Kuřecí kokosové kari – kuřecí kousky ve smetanové omáčce s kokosovým mlékem a mangovým pyré; rýže basmati (laktóza)
  3. Kuřecí špíz – marinované kuřecí kousky se zeleninou; opékané brambory, rajčatová omáčka

čtvrtek 23. května

KVĚTÁKOVÝ KRÉM S KRUTONY (laktóza, lepek)

  1. Zeleninové Sabji – jemně pikantní indická zeleninová směs; kokosová paratha (lepek v příloze)
  2. Kuře Teriyaki – křupavé kuřecí kousky s japonskou omáčkou Teriyaki, sypané sezamovými semínky; jasmínová rýže
  3. Arménský blinčik – palačinky plněné hovězím mletým masem podávané s bramborovou kaší (lepek, laktóza)

pátek 24. května

ŠORBAT

  1. Zeleninové karbanátky podávané na ledovém salátu; Tarator – jogurtový dip s petrželovou natí a sezamovou pastou tahini (lepek, laktóza v příloze)
  2. Mustard Tikka – jemně pikantní kuřecí kousky marinované směsí koření s hořčicí ve smetanové omáčce; rýže basmati (laktóza)
  3. Kuřecí kousky ve smetanové omáčce se špenátem, podávané na penne těstovinách a sypané sýrem (laktóza, lepek v příloze)